Weekendpret

music plz....
Het is weekend en ik heb eindelijk ontdekt hoe ik naast gelinkte foto’s mijn geuploade (in goed Nederlands) foto’s als meer dan een thumbnail kan plaatsen… yoeghee!

6 Responses to “Weekendpret”

 1. Gerooide Says:

  Doe jij foto’s via WP uploaden dan?

 2. MG Says:

  Meestal niet en staan ze gezellig op mijn photobucket accountje. Kost me hier geen ruimte. Thumbnails wel. Het viel mij op dat ze altijd netjes op formaat werden gemaakt dus dan moet het origineel wel ergens blijven 🙂 Maar het kan dus wel en voor zo’n schattig kleintje maak ik graag een uitzondering!:-D

 3. MG Says:

  Het photobucket-traject is dus eigenlijk uit nood geboren….

 4. Gerooide Says:

  Mmmm….ik heb even geprobeerd om te uploaden met WP en dat bevalt eigenlijk wel. Ik heb ruimte zat en een foto aan het blog toevoegen gaat zo een stukje eenvoudiger, hotlinken blijft natuurlijk het goedkoopst maar is dan ook weer niet erg betrouwbaar.
  Thanks voor de tip! 😉

 5. MG Says:

  Aha mijn nogal cryptische omschrijving was dus gelukkig voldoende

  😀 Graag gedaan btw!

 6. Gerooide Says:

  Ik heb het ook nog even met filmpjes geprobeerd….gaat ook super!!!

Leave a Reply