Verfijnde elegantie

Bij een steeds evenwichtiger wordende 😀 Gerooide staat een mooi plaatje uit de tweede kamer. Een mevrouw met mooie bruine ogen met een telraampje. Da’s wel zo handig daar, dat telraampje, maar daar wil ik het niet over hebben. Wel over hoe dat telraampje wordt vastgehouden. Er is er maar 1 die dat zo kan. De mevrouw met de mooie bruine ogen…

Wat je daar allemaal al niet bij kan denken… Wat dat allemaal al niet zeggen kan… Het is bijvoorbeeld geen “in boze vuist heen en weer geschud telraampje”, misschien dat je dat toch eerder zou verwachten. Op zijn minst toont het een innerlijke beschaving. Een verfijnde elegantie… sexy… charmant…

pinkje

4 Responses to “Verfijnde elegantie”

 1. Gerooide Says:

  Dat mooie plaatje heb ik, ondanks copieerbeveiliging, helemaal zelf gestolen van de Telegraaf…ja, ik ben er trots op!

  Ik vind Femke ook een erg aantrekkelijke en elegante vrouw….zolang ze haar mond dicht houdt!

 2. MG Says:

  😆

  …ze spreekt anders wel heel netjes nederlands…

 3. Estrella Says:

  Hahaha, ik snap er niets van! Praktisch iedere man die ik ken gaat plat voor Femke… Nee, geen jaloezie, als vrouw weet ik een mooie vrouw wel te waarderen. En dat is het hem juist, zo bijzonder vind ik haar niet ogen….Oké, dan wel weer die ogen. 😉

 4. gerooide Says:

  Femke heeft een geheim wapen, Es. Buiten die mooie ogen spreekt ze nogal opgewonden, zwoel en hijgerig tegelijk . Wat ze te zeggen heeft is niet belangrijk, ‘t is echt het geluid wat het h’m doet! Geheel m.i. uiteraard 😉

Leave a Reply