Boos

Natuurlijk hebben we met zijn allen gekozen. Natuurlijk is het mijn eigen schuld. Weer een bedrijf (!) dat verpicht is om mijn gegevens te ondersteunen met een kopie identificatiebewijs omdat ze anders hun dienst niet meer aan mij mogen leveren. Ik doe al jaren zaken met ze. Ik heb, dacht ik, mijn proeve van betrouwbaarheid wel afgelegd. Het is ook niet aan het bedrijf te wijten…

De kosten die het bedrijf (lees: al dat soort dienstverleners) hiervoor moet maken zullen ongetwijfeld op mij, de klant verhaald worden. Daarvan word ik maar een beetje boos.

Boos word ik omdat ik niks anders kan doen dan weer kiezen en hopen dat het niet erger wordt. Dat we niet nog meer miljarden gaan uitgeven om iedereen “onder controle” te brengen in plaats van miljoenen om de slechteriken te vangen.

ff absorberen maar weer.... ook een doekje?

One Response to “Boos”

  1. Estrella Says:

    Niet doen….hou je vakantiegevoel nog even vast. Deze ellende zal nog wel even doorgaan immers…

Leave a Reply