Te groot voorstellingsvermogen

Visualiseren is leuk…toch? Dan lees je een gedicht en dat brengt je dan licht van je stuk. Je leest het nog een keer, en nog een keer. Vraagt je af wat je nu raakt. Is het het beeld van het ongeremde, bijna wilde? Ik weet het niet… Wat ik wel weet is dat het onrustige gevoel geen goede basis is om een reactie te geven. Spelfouten, letters vergeten en haakjes niet sluiten zijn het gevolg. Da’s natuurlijk een prima binnenkomer als je voor het eerst een reactie achterlaat op iemands log….. 🙁

voor straf

2 Responses to “Te groot voorstellingsvermogen”

  1. gerooide Says:

    Spelfouten zijn er om gemaakt te worden…het valt ook niet mee om foutloos te schrijven, kijk maar naar het Nationaal Diktee!

  2. Estrella Says:

    Hahahha, ik heb genoten van je entree daar inderdaad! Ik zag je bijna rood worden… 😉
    Je hebt het meesterlijk ondervangen, en de Drs weet er ook wel raad mee, so don’t worry…

Leave a Reply