En zo begint het….

Lief klein konijntje had een vlekkie op zijn neus… Goedemorgen Dames en heren. Schokkend nieuws vandaag. Kuddes wilde konijnen zijn op oorlogspad. Ze hebben het in de aanloop naar kerst vooral op jagers voorzien maar ook loggerts die het hebben gehad over jagen zonder dit uitdrukkelijk te veroordelen kunnen het slachtoffer worden van hun extremistische konijnen gedrag. Inmiddels is duidelijk geworden dat bendes speelgoedkonijnen zich aansluiten bij de opstand. Het advies van de overheid is om alle speelgoedkonijnen uit huis te zetten, ramen en deuren te sluiten en de radio op de regionale zender te zetten. Verwijder alle groenten uit uw koelkast…== NIEUWSFLASH== Zojuist ontvingen wij schokkende beelden via de webcam van een aanval op een onbekende loggert == Deze beelden zijn NIET geschikt voor kinderen….

Onebekende loggert gemolesteerd door konijnen...

2 Responses to “En zo begint het….”

  1. gerooide Says:

    Ik herken h’m….da’s Sebbo de verschrikkelijke!!!

  2. Estrella Says:

    Extremisme…letterlijk angstaanJAGENd….
    🙂

Leave a Reply