Zwarte Piet

Ook in andere kleuren verkrijgbaar...
Nee, hoor…. ik ben niet commercieel gegaan! Klikken kan niet en als u toch naar de site wilt zal u moeten typen. Ik wilde eigenlijk een postje maken over Piet, Zwarte Piet. En eigenlijk wilde ik het ook weer niet. Omdat er toch al zo’n hoop gedoe is. L*llig… dat is alles wat ik kon bedenken.
Nog wel even een opvallende zin uit de site geplukt: “Om u te helpen herinneren dat dit novelty condooms zijn, sturen wij u bij deze producten een gratis getest condoom“. Daar heb ik dan meteen weer een beeld bij… u ook?
Ja, je komt nog eens ergens met dat internet!

3 Responses to “Zwarte Piet”

  1. Estrella Says:

    Gratis getest, oh my God. Daar gaat mijn onwijs grote en veel te gemakkelijk beïnvloedbare visualisatie vermogen weer…

  2. MG Says:

    Gelukkig…. ben ik niet de enige die op hol slaat… 😀

  3. Xan Says:

    HAHAHAHAHAHAHA 😆

Leave a Reply