Waar is de hond?

Nee, ik ben niet op zoek naar Marjon of Maurice! Ik ben op zoek naar de hond die achter de frisbee aan rent die 1 van die leuke dames in de reclame van 2 samengaande telefoonmaatschappijen uit het water pakt en weggooit. En de hond rent… Een mooie sterke reclame met mooie (beeld)choreografie. Bovendien zit er een mooi muzieknummer achter. Ik denk: dat heet “Live wires”, “Levende lijnen”. Mooi en toepasselijk. Niet dus.
Het nummer blijkt “Guide me Home” te heten en is gemaakt door Buster Cottam. Klikt u vooral hier om het hele nummer te horen en de songtekst te lezen!!

Maar dat van die hond… dat is toch jammer…

3 Responses to “Waar is de hond?”

 1. ciska Says:

  Goedemiddag..

  ik zag bij jack dat jij ook mee doet met de fotouitdagingen,
  nu mis ik dat best wel en dacht zolang jack nog uit de running
  is start ik mn eigen plekje daar voor
  zou het leuk vinden als je ook mee komt doen

  >>>http://pspuitdaging.punt.nl/

 2. Kudtjochie Says:

  G*dverdeg*dver.
  Ik ben al een poos op zoek naar dit nummer. Duizendmaal dank.
  Ik ben gek op dit soort blogjes

 3. MG Says:

  Ha KJ! Graag gedaan!!! Enjoy! 😀

Leave a Reply