Kwaliteitsbeheer… (kuch)

Er valt altijd wel iets te verbeteren. Zo miste mijn logje de optie om een e-mailtje te krijgen als er een reactie volgde na of op je eigen reactie. Iets wat bij bijvoorbeeld de punt-nl logs standaard is. Niet getreurd, een noeste gebruiker van WordPress heeft een plug-in gemaakt. En die heb ik nu! Vandaar vanaf vandaag even een vinkje zetten als je graag geinformeerd wilt worden als andere reacties volgen. Toch weer een kleine verbetering dacht ik zo.

New and improved

3 Responses to “Kwaliteitsbeheer… (kuch)”

 1. Estrella Says:

  Ik vink het altijd uit… 😈

 2. Kudtjochie Says:

  Hé, al weer een reactie op je weblog.

 3. MG Says:

  @ Estrella: waaaaaaaaaaaaah 😀 Beetje eigenwijs van mij om het precies omgekeerd te hebben? 😛

  @KJ: Nu is de vraag of jij gevinkt hebt en dus een mailtje krijgt…

Leave a Reply