Irrie…

U kent Marc ondertussen vast wel. Marc is die jongen die een auto gaat “kopen”. Een ruime auto, “voor als we uit spelen met de jongens”. De Marc die zich door zijn “vriend” een te dure, te grote okassie in laat praten die betaald wordt met veel te duur geleend geld. Die Marc.
Noem het vergezocht, noem het een te overdreven complottheorie, maar die Marc die heeft wel van dat haar. Van dat zwarte krulletjes haar. En van die ogen. Net als die andere Marc, de Marc van de spelletjes waarbij je veel geld kan winnen. Geld waarmee je van alles kan kopen.

Het is mij iets te toevallig: een bijna look-a-like die ook nog Marc heet. Gebruik maken van een onbewuste link die de kijker maakt naar het “feel-good”-gevoel van een bekende tv-persoon? Zeg het maar…

MKE

Nu we toch bezig zijn: krijg je ook zoveel energie van die ene energieverkoper? Die heeft een nieuw spotje gemaakt. Daar moest natuurlijk een muziekje onder. Een “catchy” muziekje dat de kijker niet meer uit zijn/haar hoofd kan krijgen. Nou heeft de jongste bediende een leuk muziekje ontdekt…
en zo komt het muziekje wat de gemiddelde internetter kent van “het meisje met de prei” en dat later nog eens heftig verkracht is door een ringtoonboer (het muziekje dan hoor, alhoewel het meisje er ook niet beter uit is gaan zien in die versie) weer terug in ons hoofd. Help!

Voor de liefhebbers: Levan Polka door Loituma Klikken op eigen risico!
En denk nou niet dat ze maar wat aan lalala-en, het nummer heeft een echte songtekst! (nr.10)

Ik blijf voorlopig met tomeloze energie aan de prei denken als ik dat muziekje hoor… ๐Ÿ™‚

2 Responses to “Irrie…”

 1. Xan Says:

  Hahahaha, nu denk ik ook aan de prei bij het zien van dat spotje..
  Ze doen het er gewoon om MG, kรƒยกn niet anders!
  Hoe irritanter, hoe meer er blijft ‘hangen’.

  Fijn weekend toegewenst, door de enige echte Xan, en dat zonder irritant muziekje, wat zeg je daarvan? ๐Ÿ˜‰

 2. MG Says:

  Dank je Xan!! We gaan in rust genieten… ๐Ÿ˜€

Leave a Reply