Apenstreek

De bavianen van het Dierenpark Emmen zijn geschrokken. Zo geschrokken dat ze met zijn allen op een kluitje zijn gaan zitten. Een kluitje op het apeneiland. Waarom weet niemand, maar vandaag drong het tot me door. Ze hebben natuurlijk het spotje gezien van “De Amersfoortse” waarin soortgenoten een verzekering aanprijzen. En iedereen, zelfs een baviaan uit Emmen, weet dat apen niet in Amersfoort zitten maar in Apeldoorn. De plaats waar u naar toe kunt bellen voor… juist! Een verzekering!! Het is natuurlijk een apenstreek om te adverteren met de grote attractie uit de stad van de conculega en het is wachten tot deze keihard terugslaat. Als baviaan uit Emmen heb je natuurlijk geen zin om daarbij betrokken te raken…

aapies

Het is een schandaal, een mensenstreek!
Met overlopers voor een halve banaan en een lege pindadop!!

Leave a Reply