Slecht ondergoed

De Haarlemse Honkbalweek. Nederland deed het goed. Spannend tegen Cuba, VS door de gehaktmolen. Leuk om te zien.

Raar is wel dat een hoop honkballers last hebben van een slechte onderbroek. Regelmatig moet “het zaakje” even rechtgelegd worden. Of is het toch wat anders? Moet een honkballer zichzelf regelmatig van zijn eigen mannelijkheid overtuigen? Is er sprake van een exhibitionistische trend? Zo van: Kijk eens wat ik heb? Is het een beledigend gebaar naar de tegenstander? Hangt er nog een druppie aan? Worden ze zo opgewonden van het spelletje dat ie even tot de orde moet worden geroepen? Michael Jackson aspiraties? Gewoon jeuk?
Ik wil het niet weten! Er zal vast een zinnige psychologische verklaring voor zijn. Google hielp me in ieder geval niet. Ik houd het maar op een slechte onderbroek. Tip voor honkballers: bij het eerste de beste warenhuis zijn goede, en voor de gelegenheid elastische, shorts te koop! Doe je best!

meppen, niet krabben!

3 Responses to “Slecht ondergoed”

 1. karin Says:

  Mannen en hun zak. Ze willen altijd nog even voelen of het er echt nog wel zit.

 2. Estrella Says:

  En natuurlijk heb ik niet gekeken…

 3. MG Says:

  @Karin: maar waarom dan? 🙂 en waarom heb ik die behoefte dan niet? (die is retorisch)

  @Estrella: Nee, nee… 😉 Overigens viel er niet zoveel te zien hoor, ze hebben niet meer van die stretchbroeken. (Gaat op zoek naar de beroemde wielrennersfoto voor Estrella die blijkbaar iets gemist heeft 😀 😉 )

Leave a Reply